● ارزیابی وضعیت خوراک دام؛ طیور و آبزیان کشور از نظر آلاینده های بیولوژیک؛ شیمیایی و آلاینده های تغذیه ای و روشهای کاهش آنها به منظور ارتقاء کمی؛ کیفی و سطح بهداشت تولید
مجریان:
بهزاد منصوری
،
فرهاد امینی
،
محسن فرخوی
،
محمد رضائیان
،
محمدمهدی کیائی
،
مهرداد مدیرصانعی
،
همایون محمودزاده
مسئول هماهنگی:
محمدمهدی کیائی
واحد مرتبط:
دانشکده دامپزشکی - گروه بهداشت وتغذیه دام و طیور
● مطالعه بیولوژی و اکولوژی ماهی و سایر آبزیان آبهای داخلی و دریایی با هدف بهره برداری پایدار
مجریان:
سهیل ایگدری
مسئول هماهنگی:
سهیل ایگدری
واحد مرتبط:
پردیس کشاورزی و منابع طبیعی - دانشکده منابع طبیعی
● مطالعه فیزیولوژیک تولید مثل اسمزی و مختل کننده های زیستی در ماهیان استخوانی و غضروفی - استخوانی
مجریان:
باقر مجازی امیری
مسئول هماهنگی:
باقر مجازی امیری
واحد مرتبط:
پردیس کشاورزی و منابع طبیعی - دانشکده منابع طبیعی
● کاربرد زیست فن آوری های نوین در تولید و بهره برداری ار ّزیان و استخراج محصولات فرعی مفید در صنایع غذایی و دارویی از آنها
مجریان:
محمدعلی نعمت الهی
مسئول هماهنگی:
محمدعلی نعمت الهی
واحد مرتبط:
پردیس کشاورزی و منابع طبیعی - دانشکده منابع طبیعی
● مطالعه سین و اوت اکولوژی آبزیان آبهای داخلی و دریایی در جهت بهره برداری انسانی و ارزیابی اثرات زیستی
مجریان:
هادی پورباقر
مسئول هماهنگی:
هادی پورباقر
واحد مرتبط:
پردیس کشاورزی و منابع طبیعی - دانشکده منابع طبیعی
● مطالعه راهکارهای شناخت بعضی از آلاینده ها و اثر آنها روی زندگی آبزیان
مجریان:
آرش جوانشیر خویی
مسئول هماهنگی:
آرش جوانشیر خویی
واحد مرتبط:
پردیس کشاورزی و منابع طبیعی - دانشکده منابع طبیعی
● اصلاح و بهینه سازی بوم سازگان های مصنوعی تکثیر و پرورش آبزیان در آبهای شیرین لب شور و شور
مجریان:
غلامرضا رفیعی
مسئول هماهنگی:
غلامرضا رفیعی
واحد مرتبط:
پردیس کشاورزی و منابع طبیعی - دانشکده منابع طبیعی
● به کارگیری فن آوری های نوین جهت تولید و استفاده از مواد، افزودنی ها(ترکیبات فراسودمند) و جیره های غذایی جدید در پرورش آبزیان
مجریان:
مهرداد فرهنگی
مسئول هماهنگی:
مهرداد فرهنگی
واحد مرتبط:
پردیس کشاورزی و منابع طبیعی - دانشکده منابع طبیعی